fbpx
< Back

Top trei coafuri superbe pentru mirese!

decembrie 6, 2019

Fiecare mireasă visează la o nuntă ca-n povești. Așa este?

Lungimea, culoarea, tipul de păr, trăsăturile faciale sau rochia în care alegi să pășești ferm pe altar, joacă un rol important în alegerea unei coafuri de nuntă, care trebuie să reflecte personalitatea miresei și să o pună în centrul atenției.

Planificarea? Un subiect delicat mereu, iar prin „delicat” ne referim la faptul că tot mai multe mirese își doresc să inspire naturalețe în ziua nunții. Astfel, pentru o mai bună comunicare, nu uita să arăți stilistului tău rochia și ce accesorii vei purta pentru a-ți face recomandările potrivite și să te programezi la cel puțin o sesiune de probă, sfaturi pe care merită să ți le notezi, de altfel.

Cea mai frumoasă coafură este cea care ți se potrivește. Ți-am pregătit un top trei coafuri superbe de nuntă care să te inspire pentru un look perfect!

Coafat lejer – o combinație perfectă între o coafură clasică și una modernă.

Coafat elegant și rafinat  – este o coafură relativ fixă care se potrivește cel mai bine cu o rochie din dantelă, bogată în detalii rafinate.

Coafura cu mult volum – ideală pentru miresele cu păr lung și bogat. Coafurile de acest gen completează foarte bine o rochie cu volum în partea de jos.

Bonus! Coafura grecească – oferă un aer natural și finețe. Se pliază ideal cu o rochie decupată în partea din față și cu spatele gol. Este o coafură care nu își va schimba forma până la sfârșitul evenimentului.

Sperăm ca informațiile de mai sus să te ajute cu o parte din deciziile ce privesc ziua nunții, iar dacă ai întrebări, nu ezita să ne scrii.

Cu drag,
Elena Petrache

Produse Recomandate

Cap Manechin Perine, 50cm, Par Natural,Blond

679,00 lei

Vezi produsul

Texturing Volume Spray

76,00 lei

Vezi produsul

Clips Metalic Simplu 144 buc in cutie

46,00 lei

Vezi produsul

Fixativ CHI Firm Hold

85,00 lei

Vezi produsul

BALASAM INGRIJIRE pentru cap manechin cu par natural

47,00 lei

Vezi produsul

Pana Bridal silver

80,00 lei

Vezi produsul

Accesoriu par Handmade BRIDAL SPRING #1

60,00 lei

Vezi produsul

Cap Manechin GRETA,20 cm, par natural, 4 culori

429,00 lei

Vezi produsul

Radiance Oil

135,00 lei

Vezi produsul

Accesoriu par Handmade BRIDAL SPRING #3

65,00 lei

Vezi produsul

Vezi toate produsele...